Kritikáim

Hát ez lenne az 1. kritikám... azt hittem, hogy rossz lesz, de nem :)

Design: Szép és rendezett, látszik, hogy olyan csinálta, aki ért hozzá, az sem baj, ha rendelted valahonnan, mert remek munkát végzett. Ha te csináltad, akkor szintén neked is jár a gratuláció. Bár a szöveg lehetne sorkizárt, mert úgy rendezettebben mutatna és tényleg szinte tökéletes lenne a kinézeted. A zöld szín illik a történetedhez is, tehát ez jó választás. A fejlécen minden ott van, aminek lennie kell és ez is szép munka. Amúgy nem is rossz a szürke háttér, jobban kiemeli a zöld színt és nem minden zöldben pompázik. Ez is jó választás volt és az ilyen fejléchez jobban is megy a sima egyszínű háttér. A moduloknál a "mi ez" címszó alatt egészen ötletes, hogy ha rámegyek egérrel, akkor lapoz egyet, nekem nagyon tetszik. A feliratkozókat feljebb tenném, talán az oldalak alatt megfelelne, hogy ne kelljen sokat görgetni. A többi jó, nem tudok belekötni. Ja még annyi, hogy úgy írd a részeket, ahogy az utolsóban is, mert az elején a párbeszédeknél ötszáz entert nyomtál, és nagyon nem mutat jól. Ezeket állítsd át.

Történet: Azt hittem egy újabb sablon bloggal van dolgom, amiben a lány összejön Niallel. Nem tudom, hogy tervezed-e ezt, eddig jól haladsz és mikor elkezdtem a legutolsó részt olvasni, ami fent van, ott arra számítottam, hogy már egy pár alkotnak. Egyébként eléggé fura, mert leragadtál annál, hogy a dzsungelben ragadtak, amiért eltévedtek. Sokszor éreztem erőltetettnek a jeleneteket, az elején a fiúkat úgy állítottad be, mint ha három évesek lennének, ez nagyon nem jó, illetve sok jelenet szintén sablon. Pl Niall kajamánia, aki egész nap csak enne. Meg az az ugrándozás, szinte minden blog úgy állítja be, mintha óvodások lennének és néha túlzásba is viszi, ahogy te is. Az elképzelés jó, ilyennel nem igazán találkoztam, ötletes ez a dzsungeles dolog. Sok jót ki lehet ebből hozni, de túl sok benne a jelentéktelen és idétlen dolog, ami egyébként vicces is, de mértékkel legyen és hagyj előteret a lényeges dolgoknak, mert szinte semmi izgalmas és lényeges dolog nem történik. Én úgy gondolom, hogy leülsz a gép elé és csak írod, ami épp eszedbe jut, tehát előtte semmi elképzelés nem volt. Legalábbis ez jön le nekem, mert sok dolog nem függ össze egymással és nincs jelentősége. 

Írás: Nem rossz a fogalmazásod, de van mit rajta csiszolni, mert sok jót ki lehet belőle hozni és fejlődni is fejlődhetsz. Vannak tőmondatok, de szerencsére nem sok helyen, de azért szemet szúrt. A másik a vessző hibák, sokszor nem teszed ki, vagy túl sok van belőlük, ez értelmetlenné teheti a mondatot. Viszont a gondolatjelek és a vesszők, illetve pontok után nyomsz szóközt, így nem folyik egybe az egész és jobban s néz ki úgy a szöveg. Vannak benne elírások és helyesírási hibák is, de annyira nem szembetűnő, de azért mindenképpen figyelj oda rájuk, hogy kevesebb legyen. Van, hogy két szót egybeírsz figyelmetlenség miatt. Ennek ellenére sok jó mondatod van, ha elhagyod a tőmondatokat, akkor minden rendben lesz.

Remélem nem bántottalak meg semmivel, további jó blogolást. Kérlek jelezz, ha elolvastad

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése